Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

38th BIFFF – Brussels International Fantastic Film Festival

07-04-6:00 pm/19-04-11:30 pm

38th BIFFF - Brussels International Fantastic Film Festival

Ben je klaar voor een nieuwe editie van de “kathedraal der fantastiek” (dixit Guillermo del Toro himself)? Opnieuw dorstig naar maffe, unieke, enge, fascinerende films… en natuurlijk niet te vergeten: Trollen (in vloeibare vorm)? Trappel je al vol ongeduld bij het idee je gedurende twee weken onder te dompelen in een fantastisch universum zonder gelijke?

Bereid je dan al voor, want één van de grootste genrefilmfestivals ter wereld popelt om zijn hoektanden weer te zetten in gewillige slachtoffertjes tijdens de paasvakantie. Naar het schijnt zou ook Jezus in hoogst eigen persoon van zijn kruis afzakken om een filmpje mee te pikken! Dames en heren: welkom op de 38ste editie van het Brussels International Fantastic Film Festival….

INFO
Van 7 tot en met 19 april 2020 in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel

PROGRAMMA
Meer dan honderd genrefilms, uitzonderlijke avant-premières uit België, Europa en de rest van de wereld, een brede waaier aan buitengewone kortfilms, animaties en tentoonstellingen. En dan hebben we het nog niet gehad over de incontournables, de essentiële events van het BIFFF, die natuurlijk ook weer van de partij zijn. Dat alles geserveerd met een druppeltje vers bloed!

Meer informatie?
Facebook @BrusselsInternationalFantasticFilmFestival
Instagram @bifff_festival
www.bifff.net

Gegevens

Begin:
07-04-6:00 pm
Einde:
19-04-11:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/450077602317530/

Organisator

BIFFF
E-mail:
info@bifff.net
Website:
www.bifff.net

Locatie

BOZAR
Ravensteinstraat 23
Brussel, België
+ Google Maps
Website:
www.bozar.be/nl