Echo Base Charity Con 2019

Star Wars fans opgelet: het is al weer bijna tijd voor hét Star Wars evenement van Europa! Op 21 december staat Kinepolis Jaarbeurs Utrecht weer in het teken van Star Wars met Echo Base Charity Con.

Dit jaar staat Echo Base Charity Con niet alleen in het teken van de twintigste verjaardag van The Phantom Menace, maar wordt ook de komst van de live-action serie The Mandalorian gevierd, evenals de nieuwste Star Wars game Star Wars Jedi: Fallen Order en natuurlijk de langverwachte finale van de Skywalker-saga: The Rise of Skywalker.

Guests

Tijdens Echo Base Charity Con verandert Kinepolis Jaarbeurs Utrecht weer in een waar walhalla voor de Star Wars fans. Natuurlijk kunnen bijzondere gasten uit veertig jaren Star Wars-geschiedenis hier natuurlijk niet ontbreken. Met gasten als Angus McInnes, Michael Pennington, droidbuilder Lee Towersy en modelmaker en hoofd Model Shop van ILM Lorne Peterson. De vele gasten zullen niet alleen signeren, maar zullen ook te zien zijn bij de diverse panels waar zij vragen kunnen beantwoorden. Deze editie van Echo Base Charity Con heeft als Main Stage Host Nederlands eigen Brainpower.

Naast de vele gasten zijn er zoals vertrouwd ook vele fangroepen aanwezig, waaronder de cosplayers van de 501st en de Rebel Legion. Er zullen dit jaar voor het eerst ook stands van Prop-makers zijn met tal van replica’s die tentoongesteld zullen worden en je kunt ook zien hoe deze gemaakt worden. Ook zullen er weer allerlei activiteiten zijn, zoals lightsaber battles en heb je de mogelijkheid om je te laten schminken. En vergeet de loterij niet, waarbij meer dan 350 Star Wars items worden verloot. In samenwerking met Catawiki organiseert Echo Base Con een speciale Star Wars veiling van unieke Star Wars-verzamelobjecten.

Screening The Rise Of Skywalker

Tijdens Echo Base Charity Con is er ook een speciale screening van The Rise of Skywalker met na afloop een Q&A met een aantal speciale gasten die aan de film hebben meegewerkt. Kaarten voor deze voorstelling zijn €9,50 per stuk, dus ook nog eens goedkoper dan de reguliere voorstelling in de bioscoop.

Charity

De naam Echo Base Charity Con geeft het al aan; de opbrengsten van het evenement, de speciale vertoning en van de loterij gaan naar een goed doel. Dit jaar gaan worden de opbrengsten gedoneerd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Kijk voor meer informatie en voor de kaartverkoop op: echobasecon.nl