DVD & Blu-ray Release Street Fighter: Assassin’s Fist

street_fighter_assassins_fist_front (1)De hitserie gebaseerd op de legendarische Street Fighter games is op DVD en Blu-ray verkrijgbaar.

De bekende videogame-reeks Street Fighter van Capcom is in een 7-delige Live Action serie verfilmd. In Street Fighter: Assassin’s Fist wordt je meegenomen naar het begin van deze legendarische franchise en wordt het achtergrondverhaal van Ryu en Ken onthuld.

Ryu (Mike Moh) en Ken Masters (Christian Howard) worden, onbewust van het feit dat ze de laatste leerlingen zijn van een bijna vergeten Martial Arts, in de afgelegen wildernis van de Japanse bergen getraind door meester Gôken (Akira Koieyama). Deze training stelt ze in staat om de Chi te manipuleren en te gebruiken als een dodelijk wapen. Deze vechtstijl is echter niet zonder gevaren. Wanneer Ryu en Ken achter de ware reden komen waarom zij de laatste discipelen zijn van deze vechtkunst, komen zij achter het mysterieuze en duistere verleden van hun meester. Om zich te bevrijden van deze duistere erfenis moeten Ryu en Ken de confrontatie aangaan met hun eigen lot en hun duistere verleden.

Street Fighter: Assassin’s Fist is het regiedebuut van Martial Arts choreograaf Joey Ansah (The Bourne Ultimatum, Snow White and the Huntsman). Zijn ervaring als choreograaf is zeer goed te zien aan de goed uitgedachte en vloeiend uitgevoerde vechtscènes. De serie bevat ook enkele knipoogjes naar trivia, die de echte fans zullen begrijpen. Ook voor diegenen die niet bekend zijn met deze franchise is Street Fighter: Assassin’s Fist goed te volgen. Deze serie is zeker voor de Street Fighter fans een echte aanrader!

Street Fighter: Assassin’s Fist is vanaf 28 augustus 2014 te verkrijgen op DVD, Blu-ray en Limited Steelbook Edition Blu-ray.