Dutch X-Mas Con 2016

FOTO’S DOOR BARRY W. FITZGERALD | Wat heeft wetenschap met superhelden te maken, en sterker nog met de Kerstman. Barry W. Fitzgerald heeft hier zijn antwoorden op in zijn boeken Secrets of Superhero Science en Secret Science of Santa Claus. In dit laatste boek vertelt Barry hoe de Kerstman met technologie werkelijkheid kan zijn en worden.

Dutch X-Mas Con is hét popcultuur kerst evenement in de Benelux op 17 & 18 december in de Jaarbeurs Utrecht. Met deze superhelden-editie van Dutch Comic Con richten wij onze blik op cosplay, comics, series, gaming en verschillende andere popcultuur ervaringen! Verwacht een geweldig kerstfeest dat iedere kerstwens uit laat komen!

De link tussen Barry en DXC is natuurlijk logisch en snel te maken. Gelukkig voor ons draagt Barry Cultzine TOTF ook een warm hart toe en heeft hij zijn gemaakte foto’s met ons gedeeld. Zijn eigen ervaring was dat DXC 2016 een geweldig evenement was waar hij niet alleen ontzettend goed werd behandeld door de organisatie, maar waar hij ook ontzettend toffe gesprekken heeft kunnen voeren met de gasten en bezoekers. Hij heeft ons zelfs nog een scoop kunnen geven, James Cosmo, bekend als Jeor Morment uit Game of Thrones zit in de aankomende Wonder Woman als een commandant. Dit is een exclusieve scoop die zelfs nog niet bekend is bij IMDb. Hier staat hij namelijk nog niet genoemd als deel van de cast.

Natuurlijk kunnen we jullie ook de officiële aftermovie van Dutch X-Mas Con ook niet onthouden.