Disney’s Sin City, Yoga en Red Pin-Up Book

Andrew Tarusov slaat weer toe met meer sexy- en dit maal ook kinky- Pin-Up art! Zijn Horrorfilm-kalender was al eerder te zien bij Cultzine TOTF en nu verrast hij ons weer met een geweldige mash-up en nog veel meer.

 

Disney’s Sin City

De naam zegt het al: Disney’s Sin City plaatst de oh zo propere prinsesjes uit de alom bekende midden in Old Town als dames van de nacht. Zo heb je deze dames nog nooit gezien. Old Town zou goud geld verdienen met deze sexy ‘workers’ op het podium en in de straten. Elke prent is dezelfde zwart/wit stijl gemaakt waar Sin City bekend om staat. De artstyle is rauw, grimmig verleidelijk. De kleding waarin de prinsessen gehuld zijn is nauwelijks aanwezig en laat weinig aan de verbeelding over. Dit is wat Old Town met brave meisjes doet!

 

Pin-Up Yoga

Iets minder duister, maar zeker niet minder sexy is Tarusov’s Pin-Up Yoga. Andrew kreeg de inspiratie hiervoor na een yoga les te hebben bijgewoond met zijn vrouw. Deze vorm van yoga is volgens hem makkelijker, maar hij raad wel wat rode lipstick en een goed glas wijn aan voordat je begint. Of het echt makkelijk is weet ik niet, maar verleidelijk is het wel!

Red Pin-Up Book

Voor de liefhebbers van Andrew Tarusov’s pikante artwork is het interessant om te weten dat binnenkort zijn Kickstarter afloopt voor een hardcover bundel met de titel Red Pin-Up Book! Deze bundel bevat al zijn werken, achter de schermen informatie via QR-codes, een Biografie en nog veel meer. Er zijn nog maar een paar dagen te gaan, dus neem gauw een kijkje.

Meer over Andrew Tarusov: