Dario Argento & Asia Argento werken samen aan nieuwe Giallo Occhiali Neri

The Godfather of Giallo, Dario Argento heeft tijdens een interview met Alan Jones bij Fright Fest aangekondigd bezig te zijn met een nieuwe Giallo, Occhiali Neri (Black Glasses).

Na nader onderzoek is gebleken dat voor Occhiali Neri Dario Argento gaat samenwerken met zijn dochter Asia Argento (Demons 2, Land of the Dead). In zijn gesprek met Apettacolo Periodico Daily heeft de iconische regisseur gesproken over de mogelijkheid om weer met zijn dochter samen te kunnen werken. Occhiali Neri is zeker niet de eerste keer dat de twee hebben samengewerkt; Asia Argento heeft eerder in The Phantom of the Opera en Dracula 3-D gespeeld. Beide films zijn door Dario Argento geregisseerd.

“Ze is blij om weer met mij te werken, ze is echt blij. Ik ben ook erg blij om weer met haar te werken, mede omdat er een erg sterke verstandshouding is tussen ons: ze begrijpt altijd perfect wat ik nodig heb, om mij te begrijpen. Hierdoor kan ik zeggen dat er totaal niets veranderd is, op dat punt.” Aldus Dario Argento.

Het is nog niet bekend wanneer Occhiali Neri precies gaat uitkomen.