Crowdfunding The Void

the_voidTop of the Flops verwelkomt u in The Void!

Niet alleen de grote producties verdienen spotlights. Naast de grote producties van filmmaatschappijen besteedt Top of the Flops ook aandacht aan onafhankelijke filmmakers en proberen wij aandacht te vragen voor deze projecten. Dit doen wij ook wanneer het project nog in ontwikkeling is.

Via Crowdfunding is het tegenwoordig mogelijk om een budget te verkrijgen door de gulle giften van liefhebbers en enthousiasten. Natuurlijk is er een compensatie voor de gulle gift, variërend van credits voor de film, gesigneerde edities, posters, een positie als leerling voor een week, een rol in de film je eigen artwork, een screen-prop of zelfs een positie als associate producer.

Top of The Flops wil op deze manier aandacht vragen voor het nieuwe project van Steven Kostanski en Jeremy Gillespie. Bekend van onder andere Manborg en Father’s Day, dit duo voegt 10 jaar ervaring samen om een huiveringwekkende film te produceren.The Void wordt een combinatie van het esthetische gedrag van de moderne horror die in de jaren ’70 zijn opwachting maakte en de splatter en geraffineerde en praktische special effects van de jaren ’80 en begin jaren ’90.

In The Void stuit agent Daniel Carter tijdens een routine patrouille op een bloeddoordrenkte figuur op een verlaten stuk weg. Hij spoedt de jonge man naar een nabijgelegen ziekenhuis met een minimale bezetting., om er vervolgens achter te komen dat zowel patiënten als personeel langzaam transformeren in iets buitenmenselijk.  Carter probeert de overlevenden te leiden door een helse reis naar de ondergrondse dieptes van het ziekenhuis in een wanhopige poging een einde te maken aan de nachtmerrie voor het te laat is.

Zie: https://www.indiegogo.com/projects/the-void–10#home voor verdere informatie over het project en de manieren waarop je kunt sponsoren.