Crowdfunding Laundry Man

laundry_man_1Niet alleen de grote producties verdienen spotlights. Naast de grote producties van filmmaatschappijen besteedt Top of the Flops ook aandacht aan onafhankelijke filmmakers en proberen wij aandacht te vragen voor deze projecten. Dit doen wij ook wanneer het project nog in ontwikkeling is.

Via Crowdfunding is het tegenwoordig mogelijk om een budget te verkrijgen door de gulle giften van liefhebbers en enthousiasten. Natuurlijk is er een compensatie voor de gulle gift, variërend van credits voor de film, gesigneerde edities, of zelfs setbezoek tijdens de opnames.

Top of the Flops wil via deze wijze aandacht vragen voor het nieuwe project van Johan Vandewoestijne, getiteld: Laundry Man.
Laundry Man is geïnspireerd en gebaseerd op de misdaden gepleegd door de Amerikaanse Jeffrey Dahlmer en de Hongaars-Belgische seriemoordenaar Andras Pandy, die enkele jaren geleden in de gevangenis is overleden, gecombineerd met de gevaren van de diverse chatsites die op het internet te vinden zijn. Een plaats waar vele mensen faken en zich anders voor doen dan ze in werkelijkheid zijn. Jeff (Gunther Vanhuyse) doet zich voor als een SM-meesteres, die op zoek is naar een zusje voor haar slavin Julie. Jeff weet zo het vertrouwen van een aantal vrouwen te winnen die hij naar zijn flat lokt, met alle gevolgen van dien.

Zie: http://www.cinecrowd.nl/laundry-man voor verdere informatie over het project en over de manieren waarop je zou kunnen sponsoren.