CineBUT+ presenteert Het Grote Pauze Feest!

Nu op 1 juni de terrassen weer open gaan wil CineBUT+ graag rekening houden met de Horeca-ondernemers. CineBUT+ zal dan een grote pauze inlassen zodat je weer gezellig met vrienden op het terras een biertje kunt drinken in plaats van thuis achter een computerscherm. Maar voordat het zover is, is er op 29 mei nog eerst Het Grote Pauze Feest! Met maar liefst 2 films, 6 pauzes en 1 live optreden van JaxPlosion!

2013 Menos 1

Een feestje, zeven vrienden en twaalf rampen. De film 2013 Menos 1 vertelt het verhaal van een groep jongeren die elkaar ontmoeten om een apocalyptisch Maya doemsdag feestje te vieren. De meest wonderlijke dingen gebeuren na middernacht, wat niemand had kunnen verwachten. Een zonnestorm, een aardbeving, een reuze octopus, een dinosaurus en een mysterieuze held.

The Gingerdead Man

Een kwaadaardige, doch schattige Gingerbread Man komt tot leven met de ziel van een veroordeelde moordenaar. Deze echte Cookie Monster is vastberaden om het leven van het meisje die de moordenaar tot de dood heeft laten veroordelen tot een hel te maken.

JaxPlosion

Het levenslied voorzien van een hippe beat! Obscure Nederrave variërend van urban tot popcore.

BUT Film Festival presenteert Het Grote Pauze Feest in samenwerking met Cinematig Film Festival en is op 29 mei te zien vanaf 20:30 op CineBUT+.