BUTFF 2018: Unbuttoned

Over een paar dagen is het zover. Op 29 augustus gaat al weer de 13e editie van het B-Movie, Underground & Trash Film Festival ofwel BUTFF, van start. Sinds 2006 geeft het BUTFF je een kijkje in de wereld van B-Movies, de Underground scene en Trash films en de sub-culturen die daar bij horen.

Net als de voorgaande edities heeft ook deze editie van het BUTFF een specifiek thema. Het thema voor dit jaar is “Unbuttoned” en viert erotica in al zijn vormen. In deze tijd waar een poster van kussende mannen nog steeds voor opspraak zorgt en mensen maar blijven klagen over het toenemende aantal homoseksuelen, transgenders en lesbiennes op tv, en aan de andere kant mensen klagen over het feit dat de LGBTQIA – samenleving nog niet genoeg de aandacht heeft, is het aan de artist en filmmakers om dit aan het licht te brengen.

Natuurlijk heeft het BUTFF ook zijn filmprogramma aangepast aan het thema, evenals de gasten waaronder filmmaker Bruce LaBruce. Ook de verschillende Performance Acts zijn aangepast aan dit thema en ze zullen zorgen voor een unieke ervaring.

Naast een uitgebreid filmprogramma zijn er ook verscheidene workshops, tentoonstellingen en een breed scala aan activiteiten.

Kijk voor meer informatie op: B-Movie, Underground & Trash Film Festival