BUTFF 2014: Twee programmeurs en BUT sex

BUTFF_blog_zaterdagLaat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Black Metal leidt tot BUT sex! De erotische klanken die uitgestoot werden tijdens de traditionele Black Friday hebben een tweetal bezoekers weten te inspireren tot een heet moment op het damestoilet. Jawel beste lezers, bij BUT kan het allemaal! Het was sowieso al een dag met veel erotische spanningen. Eerder op de dag was er namelijk een omgekeerde striptease te bewonderen. Beginnen in je ondergoed en eindigen met 25 lagen kleding. Ik zeg het nog maar een keer, bij BUT kan het allemaal. Zo ook een last minute wereldpremière van Lavabo Holocaust, een Nederhorror van Julian Bloem.

Het is nog maar afwachten wat de zaterdag in petto heeft voor mij en mijn medepartner in crime Niek. Sowieso de masterclass van Trent Harris. Deze is werkelijk waar zo geheim dat zelfs Trent nog niet weet wat er gaat gebeuren. Het hoogtepunt van deze avond en ook zeker van het festival is de prijsuitreiking. We worden uit onze spanning verlost en krijgen eindelijk te horen wie met de BUT awards naar huis gaan.

Frank namens topoftheflops.nl 

De Black Friday op het BUT Film festival zorgde inderdaad voor wat extra zwart. In mijn geval zwarte gaten. Na alle Scheldebiertjes geprobeerd te hebben bleek de laatste net een stapje te ver. Vrijdag was ook de dag dat er kleren er kleren aan (tijdens een performance) en uit (bij een romantische ontmoeting op het damestoilet) gingen.

Zoals traditie staat naast de gebruikelijke selectie films, poezie en kunst staat de vrijdag op het BUT Film Festival voor BUT Black Friday: een mooie selectie bands uit de huidige Nederlandse Black Metal scene was aanwezig. Met de bands Ethriad Engrin, Draugur, Yaotzin en Laster was het als Black Metal liefhebber weer genieten deze vrijdag.

Daarnaast was er vrijdag plek voor een wereldpremiere: de Nederlandse film ‘Lavabo Holocaust’ werd voor het eerst getoond aan het publiek. Na gezellig te hebben bijgepraat met de regisseur van de film onder het genot van wat biertjes werd mijn vermoeidheid deze avond me teveel… Het werd weer rennen voor de trein om weer vandaag weer fris voor de dag te komen want deze zaterdag belooft ook weer veel goeds!

Vandaag zal hoofdgast Trent Harris een masterclass geven en wordt de BUT award uitgereikt! Het wordt spannend welke film de eer krijgt dit jaar maar er was in ieder geval genoeg moois om uit te kiezen.  Ook zal bij de ingang van de Nieuwe Veste het Bredase House of Wax een heus hersenlaboratorium neerzetten. Dus weer genoeg brainfood vandaag!