BUT film Festival 2013, weer goed op dreef

butff_2013_vrijdag_01Het BUTFF heeft in samenwerking met het Razor Reel Fantastic filmfestival en Zeno Pictures, beide uit België, De Bunny Game op DVD uitgebracht. De Bunny Game is een film van Adam Rehmeier uit 2010. Tot groot plezier van de directeur van het festival is deze gisteren op het BUTFF terrein aan hem uitgereikt door twee lieftallige BUT-Bunny’s. Het was de gelukkigste dag van zijn leven. Ook de Bunny’s lieten weten dat tijdens deze presentatie met veel plezier de directeur ingepakt hadden. Op zijn BUT’s gezegd hij is goed te grazen genomen. Het bleek meteen een rage want plots wilde iedereen wel met de BUT-Bunny’s op de foto.

Ook de dichters konden op de warme belangstelling van het publiek rekenen. Hiermee bewijst het festival toch weer de diversiteit van het programma.

Het BUT TV-team met Reporter Frank Irwin is op het plein gesignaleerd. Samen met zijn dappere assistente Sharon hebben ze een Purple Durple Humper opgespoord. Een tamelijk gevaarlijk monster. Het lijkt een onschuldig aaibaar beest maar als je door een van zijn tentakels gestoken wordt dan kun je daaraan doodgaan. Als u de avonturen van Frank Irwin wilt volgen dan moet u http://butff.nl/nl/buttv in de gaten houden.

Er loopt nog zo’n avonturier rond: Joost de Ghosthunter heeft tijdens zijn ondergrondse klopjacht al meteen twee geesten ontdekt.

 

Debbie Rochon raakt inmiddels helemaal gewend aan de grenzeloos chaotische sfeer die het BUTFF toch weer elk jaar weet op te roepen. Ze is geïnspireerd en daarom heeft ze besloten om een Misery Event te houden, zaterdag om 16.00 uur. Wij zijn benieuwd naar wat het creatieve brein van deze door wol en andere props geverfde screemqueen voor ons in petto heeft. We lopen wel het risico dat al het publiek dit Misery Event wil bezoeken. Terwijl er nog veel meer leuke dingen op het programma staan. Zoals de film Next Door Neighbours die onderdeel uitmaakt van de Yellow Brick Road ofwel de route voor watjes. Thanatamorphose, een absolute tegenstelling met Next Door Neighbours want deze is totaal niet geschikt voor gevoelige kijkers. En wie de Freakshow mist heeft er de rest van zijn leven spijt van.