B-Movie Night in Concordia, een avond vol bloed, horror en humor!

BMovieBloed, horror en humor! B-Movies in Concordia!

Van 6 april t/m 22 juni vindt de expositie Nothing Comes To Mind van littlewhitehead plaats in Concordia. In het kader van deze expositie vindt er op 20 juni een eerste editie van een B-Movie Night plaats. Hiervoor is Concordia de samenwerking aangegaan met www.topoftheflops.nl

Vanaf 20.00 uur zal Barak Epstein’s Blood on the Highway in de Paarse Zaal vertoond worden. In Blood on the Highway krijgen Carrie (Robin Gierhart), Sam (Nate Rubin) en Bone (Deva George), drie twintigers die op weg zijn naar een festival te maken met vampieren wanneer ze per ongeluk terecht komen in het slaperige stadje Fate in Texas. Nadat Sam aangevallen en gebeten wordt stuiten Carrie, Sam en Bone op een groep overlevenden. Ze vinden een schuilplaats en proberen de strijd met de vampieren te overleven.

Vanaf 22.00 uur wordt in de zelfde zaal Bloody Bloody Bible Camp van Vito Trabucco vertoond. Hierin verblijft in 1977 een groep hitsige Christenen een weekend in Happy Day Bible Camp. De onzedige capriolen die de jongeren uithalen haalt hen de woede van de gestoorde, sadistiche zusterMary Chopper (Tim Sullivan) op de hals. Eén voor één boetten de jongeren op bloederige wijze voor het zondige gedrag wat zij vertonen. Ondanks vele waarschuwingen van de locale bevolking gaat er zeven jaar later een groep Bijbel-fanatici naar Happy Day Bible Camp.

De B-Movie Night is een geweldige mogelijkheid om deze twee films te kijken. Voor maar €7,- per film heb je in Concordia een heerlijke avond vol bloederig vermaak en mocht je kaartjes voor beide films kopen krijg je nog korting ook!

Klik hier om je kaarten te kopen!