Animecon 2006

animecon_2006Animé confention 2006.

Going on a BINGE (oncontroleerbare drang naar iets. In de context van dit artikel naar winkelen)!!!

Op vrijdag de 30ste was het dan (eindelijk) zover, de Con.
Omdat ik gewoon moest werken die dag kon ik de opening niet meemaken, maar je ken ook niet alles hebben hé!
Na aankomst de grounds (beneden) ff gecheckt en toen op naar de balie om me in te laten scannen… ken de wet van Murphy? Alles wat fout kan gaan zal fout gaan… ik dacht dat ik hem zwaar tegen had bij de scan, want in plaats van “The Green Screen of Acceptence” kreeg ik de “RED SCREEN OF DEATH” idd mijn ticket was niet geactiveerd volgens de computer.. de Gopher met de scanner flinchte keek naar mij toen weer naar het scherm en scande voor een tweede keer……. GREEN SCREEN!!!! I’m IN!!! Maar door dit voorval was ik mijn opening … grapje vergeten (ik wou de Gopher bij de deur vragen hoe het met Captain Stubbing en Doc ging. En daarna permissie om aan boord te mogen komen vragen.. idd LoveBoatShite!!! Hahahahaha) helaas.
Na Donny en Niko ontmoet te hebben en programma’s bekeken, gecheckt en goedgekeurd te hebben, gingen we naar de grote zaal waar FullMetal Alchemist – the Conquerer of Shambala draaide. Omdat ik de film al meerdere keren gezien had en omdat de Dealer Aera (DA) open zou gaan heb ik de flick maar gelaten voor wat het was en naar beneden gegaan om aan te sluiten in een langere rij mensen en aanverwante artikelen (meer volk verkleed als dingen uit NARUTO dan je een stok naar kon schudden!! Fokk wat liep der een zooi ninja rond op de con. En als het geen ninja waren of NARUTO was het wel BLEACH…met alle dames verkleed als CHII had ik helemaal geen moeite. Hahahahaha! Op een gegeven moment nog het plan opgevat om alle ninja (en NARUTOz) op te zetten tegen alle BLEACH figuren.. en wat er aan het einde nog stond zelf neer te knuppelen… maar ja, na een te lange tijd in de rij was ik binnen en de BINGE kon beginnen. Kopen kopen en nog eens kopen was het motto en daar slaagde ik met vlag en wimpel voor. De oogst was goed!

TFN en den NW doken later ook nog op in de DA en daarna maar wat gaan drinken en slap ouwehoeren over dingen dingen en nog meer dingen…

Gewacht tot de rest van het TOTF volk op zou duiken en maar buiten naar de discomuziek zitten luisteren en met RENE en zijn vrienden (ik ben echt fokkin’ slecht in namen.. sorry dudes) zitten praten over de fijnere dingen in das leben.. hentai dus. Hahahahahaha!

Toen de TOTF peeps arriveerden in force weer naar binnen gegaan en wat gedronken toen samen met RENE (in rok en zonder schoenen) naar DE STAM gegaan voor wat echt bier. Einde eerste dag!

Dag twee en het was vroeg en mijn telefoon ging… Frank belde om te vragen of ik wakker was… JÂÂÂH! TOEN WEL!!! Dus na me klaar te hebben gemaakt ik weer naar de con.
BINGE dag twee in full effect! Maar vandaag zou medeBINGEr YUKICHU ook aanwezig zijn en ook in da House ons eigen Rode Gevaar Noesse!!
Op de Too Doo list stonden maar twee dingen: BINGE met YUKI (en haar zien stuiteren!) en NANA kijken.
Op het terras met RENE en zijn vrienden zitten praten (RENE had niet geslapen melde hij…)
Toen Ellis in de house was stuiterde ze direct de DA in waar buttons, nog meer buttons en echte Japanse teensokjes werden aangeschaft. En toen kwamen we de Bunny ears (en staart) tegen… ik heb wat met bunnygrrrls en catgrrrls.. weet niet waar het vandaan komt maar ik heb het… dus volgde toen ÜberKawaii moment 1 van de Con… YUKI-CHAN met BUNNY EARS!!!! WO0O0O0O0OT! De enige foto die genomen heb op de con.

Na de BINGE met Ellis wat gaan eten en toen moest ze weer weg… en moest ik ter vergroting van het BINGE gevoel nog ff een cd bij de Music Store ophalen.. toen weer terug naar de con terwijl ik onderweg Arman tegen was gekomen en op sleeptouw had genomen.. komen we de groep tegen.. op weg naar Famly voor het avondeten. Dus d-tour lang de Caf en dan terug waarna ik kenbaar maakte dat ik (voor de vierde keer. Maar dit keer op een groot scherm!!) naar de flick NANA zou gaan kijken. De rest volgde niet echt wetende wat ze te zien zouden krijgen. Een geweldige film dus! De rest van de zaal was het daar ook mee eens wand na afloop van de film applaus uit de zaal. En ÜberKawaii moment 2 van de dag… het gezicht van Noes.
Toen ben ik samen met Frank naar DE STAM gegaan waar ik afgesproken had met SJARCO om een paar pilsjes te pakken. Maar omdat Z ook nog een liefdesliedje met mij wou karaokenen moesten we weer terug.. karaoke werd niet wat en Noesse moest de con verlaten om 23.00 uur dus weer terug naar de stam voor meer biertjes!!! Einde dag twee!

Dag drie… en mijn telefoon ging!!! Frank weer!!!! Uren later ik weer naar de con… beetje hangen en naar de presentatie van ONE DRAMA QUEEN gegaan…ik heb nog nooit vrouwen zo uitbundig blij en gelukkig horen praten over, ja let’s face it , getekende GayPorn… HULDE!!!!
Toen naar de afsluiting van de con… omdat der toen eigenlijk niet echt meer wat was wat we wouden zien kwam het plan om wat op een terras te gaan drinken. En dat werd dus weer DE STAM.

Het was een goede, op naar ABUNAI!!!