Action Figure horror posters

Horror films en action figures. Een combinatie die erg moeilijk te maken is. Zo lijkt het tenminste want Dan Poludoris, oftewel Death by Toys besloot om deze twee liefdes van hem te combineren en het resultaat mag er wezen. Denk bijvoorbeeld eens aan Princess Leia Sinister.

Hij heeft op een DIY manier action figures weten te integreren in populaire horror film posters. Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma is hier niet aan te pas gekomen. Dan heeft de setting zelf gemaakt, de figure ervoor gezet en de foto geschoten. Tekst en dergelijke is in sommige gevallen wel later pas toegevoegd.

Dat Dan een liefhebber is mag wel duidelijk zijn uit de foto’s maar hij heeft meer van dit soort projecten waar hij met plezier aan werkt. Zijn eigen woorden over deze poster reeks zijn als volgt: “When my wife asks me what I’m working on, and it’s a project like this, I tend to just say “Oh, nothing.” It’s better than saying, “I’m setting toys up in front of backdrops so I can recreate horror movie posters with action figures. You know, like a 34 year old man is supposed to do.”

Wil je meer van Death by Toys zien, neem dan eens een kijkje op zijn website,FacebookInstagram of Twitter.  Vooral zijn horror Turtles zijn ook erg leuk om te bekijken.