13e Editie CinemAsia Film Festival bekend

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook weer nieuwe edities van de vele verschillende festivals. Dit geldt natuurlijk ook voor het meest prominente film festival op het gebied van zowel Aziatische cinema en cultuur: het CinemAsia Film Festival.

Van 4 tot en met 8 maart staat Rialto Amsterdam weer in het teken van de Aziatische cinema en de Aziatische cultuur. Voor de 13de editie van het CinemAsia Film Festival is er ook een nieuwe locatie bij: Studio/K. Dit betekent dat het CinemAsia Film Festival blijft groeien.

Maak tijdens het festival een reis door de verschillende Aziatische landen en maak kennis met een selectie van bijzondere en mooie Aziatische films. Dit alles in lijn met de visie van CinemAsia.

In de komende weken zal er meer nieuws naar buiten komen over de 13de editie van het CinemAsia Film Festival. Denk hier bij aan het programma, de gasten en natuurlijk het bijbehorende programma met de verschillende elementen die je van het CinemAsia Film Festival gewend bent. Houd daarom de komende tijd goed de site van CinemAsia en de verschillende sociale kanalen in de gaten voor de updates.